×

Error

"Could not resolve host: query.yahooapis.com" in module "mod_sp_weather"

Cannot get "Sunderland" woeid in module "mod_sp_weather".

"Could not resolve host: query.yahooapis.com" in module "mod_sp_weather"

"Could not resolve host: query.yahooapis.com" in module "mod_sp_weather"

"Could not resolve host: query.yahooapis.com" in module "mod_sp_weather"

Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

8 augustus 2000
Vriendschappelijk
Fortuna Sittard - Sunderland
uitslag: 3-2 (16' min Kool 1-0, 39' min Chris Makin 1-1, 57' min Danny Dichio 1-2, 69' min Gerritsen 2-2, 89' min Gerritsen 3-2)
toeschouwers: 1.900

 

ticket sittard 300Opnieuw een ééndags-trip. Deze keer ging ook Nick's zwager Wieb mee. Dus met z'n drieën in de auto naar Sittard. Nou, verder zuidelijk kun je zowat niet in Nederland. Deze wedstrijd was wel gewoon in het stadion. We waren weer lekker op tijd en namen ons plekje in het uit-vak. Flink wat Sunderland supporters waren meegereisd. De eerdere friendlies hadden haar tol geeist. Er werden wat grote namen op de bank gezet voor wat rust. Zo ook duo Niall Quinn en Kevin Phillips.

Hierdoor startte de wedstrijd wat matjes van de Lads. Het was Ruud Kool die een vrije trap langs Sørensen wist te krijgen. Gelukkig was het herstel daar en de 1-1 kwam van Chris Makin na goed werk van Kevin Kilbane. Die kunnen we dus op ons cv zetten, want er zullen niet veel Sunderland supporters zijn die Chris Makin hebben zien scoren. De Lads hadden ook een Fransman op proef. Cedric Bardon speelt voor Rennes in de Ligue 1 en moest proberen in 90 minuten een contract af te dwingen. Hij speelde best aardig, maar om nou te zeggen dat hij zijn stempel op de wedstrijd drukte... Dat deed wel Dichio. Die tekende voor de 1-2 en alles leek erop of Sunderland de eerste winst in de voorbereiding zou pakken. Tot Fortuna twee keer counterde. Het was Dennis Gerritsen die twee keer scoorde. Paul Butler kopte nog tegen de lat in de blessuretijd, maar de gelijkmaker bleef uit. Weer een verlies dus.

Na afloop in de bouwkeet gestapt die dienst deed als supportershome. Even wat nagepraat met de Fortuna Fans die verrast waren door zoveel uit-supporters. Zelfs in de eredivisie nemen veel uit-clubs niet zoveel supporters mee. Uiteindelijk na een paar colaatjes weer in de auto gestapt en richting Hillegom gereden. De Lads komen nog een paar keer deze voorbereiding, dus we zien ze binnenkort wel weer.

(geschreven door Nick)

last match result:
Bristol Rovers-Sunderland 2-0


next match:
Rotherham Utd-Sunderland
03-05-2020 13:00 uur)